Кацёл стрававальны электрычны секцыйны КПЭС-60 прызначаны для прыгатавання першых, другіх і трэціх страў, а таксама соусаў ва ўмовах прадпрыемстваў грамадскага харчавання. Варачная пасудзіна з ускосным абаграваннем забяспечвае раўнамерны нагрэў прадуктаў, а яго перакульванне спрашчае працэс выгрузкі гатовай стравы. Кацёл працуе ў двух аўтаматычных рэжымах: для «ціхага кіпення» першых страў і для падрыхтоўкі каш і напояў, што змяншае энергаспажыванне. Карысны аб'ём катла - 60 літраў, магутнасць - 9,45 квт. Надзейны корпус з нержавеючай сталі і высокая ступень абароны (IP24) гарантуюць даўгавечнасць і бяспеку эксплуатацыі.
Сертыфікат
Пашпарт
КОНСУЛЬТАЦИЯ ИЛИ ЗАКАЗ
ОТКЛИК НА ВАКАНСИЮ
СТАТЬ ДИЛЕРОМ
КАНСУЛЬТАЦЫЯ АБО ЗАМОВУ
ВОДГУК НА ВАКАНСІЮ
СТАЦЬ ДЫЛЕРАМ
BECOME A DEALER
RESPONSE TO VACANCY
CONSULTATION OR ORDER